Μήνυμα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας προς μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σε μήνυμα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας προς τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και τους εκπαιδευτικούς ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αναφέρεται, «αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, η κορυφαία στιγμή των μαθητικών σας χρόνων. Μία στιγμή γεμάτη άγχος, προσδοκίες και όνειρα.
Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θέλει να σας εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Γνωρίζουμε την κούραση και την αγωνία σας, και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχετε αφιερώσει πολύτιμο χρόνο και κόπο, έχετε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων.
Να θυμάστε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν απλώς ένα σταθμό στη ζωή σας. Η αξία σας δεν μετριέται με βαθμούς. Το μέλλον σας είναι γεμάτο με δυνατότητες και ευκαιρίες. Αξιοποιήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήσατε, ακολουθήστε τα όνειρά σας με πίστη και επιμονή και δημιουργήστε το δικό σας μονοπάτι επιτυχίας.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία! Σας ευχόμαστε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
σας ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση, την υπομονή και την πολύτιμη συμβολή σας στην εκπαιδευτική διαδικασία.
•Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας παραμένει στη διάθεσή σας για κάθε τυχόν βοήθεια ή υποστήριξη που μπορεί να χρειαστείτε.
• Μην ξεχνάτε να φροντίζετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.
• Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και την αισιοδοξία σας.
• Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.