Μιτζικός: Να χρησιμοποιηθεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την ανάπτυξη των περιφερειακών ΟΤΑ

Τόνισε στη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων (ΕΣΠΑ κ.λπ.) και Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης   Μιτζικός, όπως γίνεται γνωστό με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Δήμο.

Ο κ. Μιτζικός στην τοποθέτησή του τόνισε-μεταξύ άλλων-  πως πρέπει να αξιοποιηθεί κάθε χρηματοδοτικό “εργαλείο” για  τη βιώσιμη ανάπτυξη , κυρίως των περιφερειακών ΟΤΑ.

Σημειώνεται πως το νέο «ΕΣΠΑ 2021-2027» έχει ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα μέσα από δράσεις και έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας και με πολλαπλασιαστικά οφέλη τόσο για την κοινωνία, όσο και για την οικονομία -μετά την πανδημική κρίση- συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκκίνηση ενός νέου κύκλου ευημερίας για όλους.

Επίσημη συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό ΥΠΕΣ

Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός είχε μια πρώτη επίσημη συνάντηση στην Αθήνα με τον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη κατά την οποία επιβεβαιώθηκε  η αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ενημέρωση για τα λιμενικά έργα

Ακόμη, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός  είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ανάδοχο του έργου  για την πορεία των μελετών  σχετικά με την ανάπτυξη και  επέκταση των λιμενικών υποδομών του Δήμου  Νοτίου Πηλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.