Μνημόσυνο για τα δυο αδικοχαμένα αδέλφια της Μακρινίτσας

Το ημερολόγιο έγραφε 5 Απριλίου 2021 όταν γινόταν γνωστή η είδηση της δολοφονίας των αδελφών στη Μακρινίτσα, του 30χρονου Γιώργου και της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα, που έπεφταν νεκροί από τις μαχαιριές που τους κατάφερε ο πρώην σύζυγός της, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους, αφήνοντας ορφανό ένα μικρό αγοράκι και στο πένθος μια ολόκληρη οικογένεια, συγγενείς και φίλους.

Το διπλό φονικό έγινε στις 8 το βράδυ εκείνης της ημέρας στη Μακρινίτσα, όταν ο 31χρονος, μπήκε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και μετά από έντονο καυγά κατάφερε στα δύο αδέλφια θανατηφόρες μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο.

Ακόμη κι αν έχει περάσει ένας μήνας από το φριχτό αυτό φονικό, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια.

Με την συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο των παιδιών, θα τελεστεί μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής τους την Κυριακή 16 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρινίτσας.

Δεδομένων των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών λόγω covid η οικογένεια παρακαλεί την κατανόηση του κόσμου και την τήρηση των επιβεβλημένων μέτρων από την Πολιτεία (μάσκες, αποστάσεις και καθόλου χειραψίες).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.