Mοριακό τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε όλους τους επαγγελματίες δωρεάν

Ζητά απ΄ την ΟΕΒΕΜ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας

Επιστολή με θέμα την πραγματοποίηση μοριακού τεστ ανίχνευσης Covid-19, απέστειλε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κος Μαουσίδης Σεραφείμ.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στο πλαίσιο της πανδημίας του Κορωνοϊού, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις, τα νέα μέτρα πρόληψης και την ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων στην επικράτεια, και λαμβάνοντας υπόψη πως η Μαγνησία βρίσκεται στο επίπεδο 2 (δύο), προτείνω τα εξής:
1. Πραγματοποίηση μοριακού τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε όλους τους επαγγελματίες δωρεάν, 2. Το τεστ να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, 3. Η παρούσα πρόταση να κοινοποιηθεί στο Επιμελητήριο Μαγνησίας προκειμένου άμεσα να μας απαντήσουν επί του θέματος
Ελπίζοντας, το δίκαιο και εύλογο θέμα που θέτουμε να βρει θετική και άμεση ανταπόκριση από το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ και από το Επιμελητήριο Μαγνησίας.»
Την πρόταση του κ.Μαουσίδη, στηρίζει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας (ΣΕΗΜ). Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΜ, σήμερα το βράδυ 27 Οκτωβρίου 2020.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.