«Μου ‘πε τα μαντάτα και μου έκλεισε το τηλέφωνο…»

«Αν βρω ποιος ευθύνεται για το χαμό του παιδιού μου, θα πάρω το δίκιο μοναχή μου. Δε θέλω κανέναν, ούτε εισαγγελέα, ούτε…», είναι τα λόγια της χαροκαμένης μάνας, που ψάχνει να πάρει κάποιες απαντήσεις.
Η κυρία Νικολέτα μιλάει για τα άτομα που «πέταξαν» τον γιο της στο Κέντρο Υγείας και τον παράτησαν εκεί.

«Ήταν απλά πελάτες στο μαγαζί και ειδικά τον έναν από αυτούς ο Δημήτρης τον λυπόταν. Ήμασταν κλειστά τότε λόγω του lockdown. Εκείνη τη στιγμή εγώ ήμουν ξαπλωμένη και με πήρε τηλέφωνο ο **** και με ενημέρωσε πως τον βρήκαν στο δρόμο και τον πήγαν στο κέντρο υγείας. Όταν τον ρώτησα πως ήταν, μου είπε “άι παράτα με” και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Από τότε δεν τον ξαναείδα. Δεν ήρθε να με ρωτήσει για το πώς ήταν ο Δημήτρης. Θα μπορούσε να σώνονταν το παιδί αν καλούσαν ένα ασθενοφόρο. Τον πετάξαν και φύγανε. Το μπουφάν του το βρήκαμε στο δρόμο άθικτο. Έπεσε ολόκληρο παλικάρι κάτω και δεν έπαθαν τίποτα τα ρούχα του;», αναρωτήθηκε η τραγική μάνα.

Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση. Ένα από αυτά είναι πως είναι δυνατόν «τα κλειδιά από το μηχανάκι να βρέθηκαν μέσα στο μπουφάν του και όχι πάνω στη μηχανή».

«Ήταν περίπου σαράντα ημέρες στην εντατική. Τον πήγα μετά στο πιο καλό κέντρο αποκατάστασης και στις 23 Οκτώβρη, που ήμουν στο μαγαζί με γεμάτο κόσμο, χτυπάει το τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν πως το παιδί κατέληξε. Ξέρεις τι είναι να πεθαίνει το παιδί σου και να μην είσαι ούτε εκεί;», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη.

Προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάρει μία απάντηση για το τι πραγματικά συνέβη στον γιο της, όταν εκείνος είχε αρχίσει να συνέρχεται, του έδειξε φωτογραφίες από τα άτομα που ήταν μαζί εκείνη τη μοιραία ημέρα και «όταν είδε κάποιον συγκεκριμένα, ταράχτηκε πιο πολύ.»

«Θέλω να μάθω τι έγινε γιατί είναι αμαρτία αυτό που συνέβη. Ποιος και γιατί το έκανε αυτό; Είναι φοβερό. Τελείωσε η ζωή μου. Κάνω υπομονή για το άλλο μου παιδί. Μακάρι να βρεθεί ένα φως στο τούνελ», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.