Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα αλληλεγγύης στους εκατομμύρια πρόσφυγες

«Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού απευθύνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που εκδιώκονται από την πατρίδα τους λόγω πολέμου και φτώχειας, σε όλους όσοι υφίστανται διακρίσεις λόγω χρώματος, φύλου, εθνικότητας, θρησκείας και σεξουαλικής προτίμησης», όπως αναφέρει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις όλες τις συλλογικότητες και τους πολίτες στο νομό μας που έχουν έμπρακτη αλληλέγγυα δράση στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο χώρο του ΜΟΖΑ. Χαιρετίζουμε τη στάση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Μαγνησίας, μέλη της οποίας καθημερινά ασχολούνται με την επίλυση των προβλημάτων των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή μας. Θεωρούμε πως η στάση της σημερινής κυβέρνησης συνέβαλε αποφασιστικά στο να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία το μεγάλο κύμα προσφύγων που πέρασαν από τη χώρα μας με τρόπο που ανέδειξε τις αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Στεκόμαστε απέναντι στην Ευρώπη Φρούριο και στο κλίμα φόβου που καλλιεργείται στους ευρωπαϊκούς λαούς και αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας, ισονομίας και ελευθερίας για όλους και όλες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.