Νάνσυ Καπούλα: «Θα πορευθούμε με σύμπνοια, ομόνοια και ομοψυχία»

Μήνυμα ενότητας από την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας

«Θα πορευθούμε με σύμπνοια, ομόνοια και ομοψυχία» επισημαίνει σε δήλωσή της, μετά από την επίσημη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων στις εκλογές του ΤΕΕ Μαγνησίας και την επιτυχία του συνδυασμού του οποίοι είναι επικεφαλής, η πρόεδρος του ΤΕΕ, Νάνσυ Καπούλα.

Όπως σημειώνει, «ευχαριστώ όλους προσωπικά τους συνάδελφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, όπου η παράταξη μας ΔΚΜ – Ενωτική Πρωτοβουλία, έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης και συνεχίζει την πορεία της στο σχεδιασμό που έχει χαράξει.

Τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής δείχνουν σε όλους μας το δρόμο της ενότητας και της αλληλεγγύης, άσχετα και πέρα από κάθε ιδεολογική και συνδικαλιστική προσέγγιση.

Τα ίδια αποτελέσματα, μάς καλούν να πορευθούμε με σύμπνοια, ομόνοια και ομοψυχία για να αντιμετωπίσουμε τις αρνητικές προκλήσεις που καθημερινά γιγαντώνονται για το επάγγελμά μας. Το ΤΕΕ Μαγνησίας βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται στις επάλξεις για τους μηχανικούς και δεν δικαιούται ούτε μία στιγμή να απουσιάζει από τα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας, που τόσο το έχει ανάγκη. Η επόμενη μέρα είναι όλων μας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.