Ν. Πήλιο: Αποδοχή χρηματοδότησης για αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες

Συνεδριάζει την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, στη 1 το μεσημέρι δια περιφοράς, το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, που έχει προγραμματίσει προς συζήτηση 20 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το σώμα θα κάνει αποδοχή χρηματοδότησης του Υπουργείου εσωτερικών για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες ύψους 200.000 € και αποδοχή έκτακτης χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών προς κάλυψη αναγκών αναφορικά με την προστασία των αδέσποτων μικρών ζώων, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19.

Επίσης, θα λάβει απόφαση για Λύση-Εκκαθάριση της εταιρίας με την επωνυμία « Παραγωγική και Εμπορική Μηλεών Ανώνυμη εταιρία Ο.Τ.Α.» και με διακριτικό τίτλο «ΠΕΜ Α. Ε. Ο.Τ.Α, για εκμισθώσεις ακινήτων στο Άγιο Γεώργιο Νηλείας.
Τέλος, θα αποφασίσει για διορισμό υδρονομέα αρδευτικής περιόδου έτους 2020, για την πηγή «Κρεμύδα θέση Κανάλια» και ια την κατασκευή πέτρινης στάσης υπεραστικού ΚΤΕΛ στη θέση ‘Κρυψάνα’ Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Νηλείας Δημοτικής Ενότητας Μηλεών

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.