Νέα Αρχή για τον Τόπο μας: «Αναγκαία η παρέμβαση και στην παιδική χαρά της Αργαλαστής»

Στην ανησυχία γονέων και περιοίκων αναφορικά με επικίνδυνο τοίχο που συνορεύει με την παιδική χαρά στην πλατεία της Αργαλαστής μεταφέρουν με νέα τους ανακοίνωση ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Νέα Αρχή για τον Τόπο μας.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:
«Το τελευταίο διάστημα αυξάνεται η ανησυχία, που μας μεταφέρουν κάτοικοι της Αργαλαστής, για το τοιχίο που συνορεύει με την παιδική χαρά, στην πλατεία, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την κατάσταση του τοιχίου και την επικινδυνότητα που ενδεχομένως να υπάρχει.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, το εν λόγω τοιχίο συνορεύει με την παιδική χαρά -που ομολογουμένως αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση- και λόγω του όγκου του πάρα πολλοί γονείς και παιδιά, συχνά, παίζουν εκεί προκειμένου, ειδικά κατά τις μεσημεριανές ώρες, να προστατευτούν από τον ήλιο.
Η παλαιότητα, όμως, και η κατάσταση του τοιχίου προκαλεί σημαντική ανησυχία στους γονείς, ιδίως, των οποίων τα παιδιά χρησιμοποιούν την παιδική χαρά, οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνσή του, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να διασφαλιστεί η ακεραιότητα όλων των χρηστών της παιδικής χαράς.
Γνωρίζοντας το γεγονός ότι, και σε αυτή τη περίπτωση, το τοιχίο ανήκει σε ιδιώτη, ρωτούμε τον κ. Μιτζικό αν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ή αν προτίθεται να προχωρήσει σε αυτές, για την απομάκρυνση του τοιχίου.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.