Νέα αρχή για τον τόπο μας: «Επιτέλους ακούσαμε και μια αλήθεια από την παράταξη Μιτζικού!»

«Επιτέλους, όσο και αν η αλήθεια πονάει τον κ. Μιτζικό και την παράταξή του, ακούσαμε και μία από τον αντιδήμαρχο, κ. Μαμμά όσο και αν αυτή η αλήθεια προσβάλει τους δημότες του Νοτίου Πηλίου και επιβεβαιώνει, με τον πλέον περίτρανο τρόπο, την πραγματικότητα που ισχύει τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας»
Με αυτό τον τρόπο, σχολιάζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Νέα Αρχή για τον Τόπο μας», αναφορικά με την παραδοχή, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πηλίου, του αντιδημάρχου Καθαριότητας Νοτίου Τομέα και Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκου Μαμμά.
«Σε μία συνεδρίαση απολογισμού της Δημοτικής Αρχής, όπου περιμέναμε, αν μη τι άλλο, να ακούσουμε τα όσα έχει πράξει ο Δήμαρχος και η Δημοτική του Αρχή, για να αντιμετωπίσει τα κολοσσιαία προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή κατάσταση που παραπέμπει στην πλήρη εγκατάλειψη και την αδιαφορία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο επικεφαλής της Παράταξης, κ. Μιλτιάδης Παπαδημητρίου.
«Όχι ότι δεν γνωρίζαμε την πραγματική κατάσταση. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα, βρισκόμαστε σε μία διαρκή διαδικασία καταγραφής των προβλημάτων και επικοινωνίας με τους δημότες, προκειμένου να αναδείξουμε τα προβλήματα αυτά και να προτείνουμε λύσεις, λειτουργώντας εποικοδομητικά για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.
Ουδείς, όμως, περίμενε μία τέτοια εξέλιξη, αντίστοιχη με τη δήλωση του κ. Μαμμά, ο οποίος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, σε μία στιγμή ειλικρίνειας, μας είπε ότι “δυστυχώς, στον πρώην Δήμο Σηπιάδας, δεν κάναμε τίποτα”, αποτυπώνοντας με τον σαφέστερο δυνατό τρόπο, την καθημερινότητα που η δημοτική αρχή Μιτζικού έχει εξασφαλίσει για τους δημότες.
Τους δημότες, εκπρόσωποι των οποίων παραβρέθηκαν διαμαρτυρόμενοι έντονα για την κατάσταση στον Πλατανιά, αλλά και στο σύνολο του πρ. Δήμου Σηπιάδας, μία περιοχή που έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της. Μία περιοχή, η οποία, δυστυχώς, φαίνεται να χάνει το στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου, με ανυπολόγιστες, για την οικονομία της περιοχής, συνέπειες.
Εμείς, από την πλευρά μας, το γνωρίζαμε και το επισημαίνουμε εδώ και καιρό, τώρα όμως καθίσταται γνωστό σε όλους, και ως εκ τούτου καλούμε τους δημότες να συνεχίσουν να αντιδρούν, με τον πλέον δυναμικό τρόπο, απέναντι στην αδιαφορία με την οποία τους αντιμετωπίζει ο κ. Μιτζικός και η δημοτικοί του σύμβουλοι και να στοιχηθούν μαζί μας, καθώς αποτελούμε την μοναδική παράταξη που αναδεικνύει τα προβλήματα και προτείνει λύσεις, στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουμε για το αύριο του τόπου», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο κ. Παπαδημητρίου.
«Βέβαια, τούτο δεν αποτέλεσε το μοναδικό ευτράπελο του συνεδρίασης του Συμβουλίου.
Σε μία ακόμη έκφανση της γνωστής ρουσφετολογικής του προσέγγισης, ο κ. Μιτζικός και οι σύμβουλοί του, επιχείρησαν να υπερψηφίσουν, στην συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής που προηγήθηκε, την διαγραφή των προστίμων της ύδρευσης για είκοσι, μόνο, πολίτες! Πράγμα, το οποίο πήραν πίσω, άρον άρον, μετά την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης και τις απειλές μας για προσφυγή στην δικαιοσύνη.
Ρωτήσαμε τον κ. Μιτζικό αν μόνο είκοσι πολίτες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς απέφυγε να μας απαντήσει, αν και πλέον, έχει γίνει αντιληπτό ότι κριτήριο για την επίλυση των προβλημάτων είναι το πόσο δικά μας είναι κάποια παιδιά!
Ρωτήσαμε τον κ. Μιτζικό, ποιες οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, που τα τελευταία χρόνια βασανίζει τον τόπο μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά απάντηση δεν λάβαμε!
Ρωτήσαμε τον κ. Μιτζικό τι έχει πράξει για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της αγροτικής οδοποιίας ή του οδικού δικτύου στον Δήμο μας, αλλά και πάλι αρνήθηκε να απαντήσει!
Και τι να πει άλλωστε; Η αλήθεια είναι πλέον γνωστή σε όλους.
Μία αλήθεια που ο κ. Μιτζικός και οι σύμβουλοί της πλειοψηφίας προσπαθούν να κρύψουν με κάθε τρόπο…
Γιατί, πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι, στο αίτημά μας για ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από εδώ και μπρος, βιάστηκαν να αλλάξουν θέμα!
Δυστυχώς, οι μάσκες πλέον έχουν πέσει, αποκαλύπτοντας καταφανέστατα τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει τους πολίτες τους Νοτίου Πηλίου και, δυστυχώς για τον κ. Μιτζικό, αυτή η διαπίστωση αποτελεί μία πραγματικότητα, από την οποία δεν μπορεί να κρυφτεί, όσο σκληρά και αν προσπαθεί.
Το ακόμη δυστυχέστερο, βέβαια, είναι το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της νέας του θητείας και μόνο απαισιοδοξία μας γεμίζει το γεγονός της κατάστασης που φαίνεται ότι θα αφήσει πίσω του, όταν θα έρθει η ώρα να αποχωρήσει.
Για αυτό το λόγο, εμείς, καλούμε τους Δημότες, τους οποίους θα στηρίξουμε σε κάθε μορφή κινητοποίησης που θα επιλέξουν, ανεξαρτήτως της παράταξης που ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές, αλλά και τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, να συμπαραταχθούν μαζί μας, για να ανατρέψουμε το μέλλον το οποίο η διαχείριση του κ. Μιτζικού, μας επιφυλάσσει.
Για να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα και να διεκδικήσουμε λύσεις, που θα απαντούν μία και καλή στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι περιοχές του Δήμου μας.
Και, κυρίως, για να πιέσουμε τον κ. Μιτζικό και τους δημοτικούς του συμβούλους, για να ξυπνήσουν από την χειμερία νάρκη, ενός χειμώνα που όμως δεν ήρθε, και να δουλέψουν, επί τέλους, για το καλό του τόπου.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.