ΔΕΠΑ

Νέα επιχείρηση που δημιουργείται στη Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, ζητά προσωπικό για διάφορες ειδικότητες, ενώ ήδη μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, κοινοποίησε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, «νέα επιχείρηση που εγκαθίσταται στην Β’ Βιομηχανική περιοχή του Βόλου, ενδιαφέρεται να προσλάβει προσωπικό στις παρακάτω αναφερόμενες ειδικότητες. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία τους και τα προσωπικά τους δεδομένα, στο γραφείο της Ομοσπονδίας (ΟΕΒΕΜ), προκειμένου εκπρόσωπος της Επιχείρησης να τα αξιολογήσει και ενδεχομένως να καλέσει κάποιους για συνέντευξη.
Οι ζητούμενες ειδικότητες του προσωπικού είναι οι παρακάτω αναφερόμενες:
1. Υπάλληλος γραφείου
• με γνώσεις γραφής και ομιλίας στα Ιταλικά
• με γνώσεις οργάνωσης γραμματειακής υποστήριξης χρήση Υπολογιστή (word, exel κλπ)
• με γνώσεις λογιστικής (έκδοση Δελτίων Αποστολής παρακολούθηση Αποθήκης, κλπ)
2. Χειριστής Περονοφόρου (Clark) με Δίπλωμα σε ισχύ
3. Εργάτης για βοηθητικές εργασίες (γενικών καθηκόντων)
Μπορείτε να προσκομίσετε τα έγγραφα σας στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ Παύλου Μελά 43-45, 1ος Όροφος. Ώρες: Από 10:00 – 13:00. Τηλ. 24210 – 32780. Προθεσμία υποβολής έως την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
Ζητείται χώρος τουλάχιστον 180 τ.μ. , προς ενοικίαση από μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας. Παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με την ΟΕΒΕΜ.
Διεύθυνση: Παύλου Μελά 43 – 45, 1ος όροφος. Τηλ. & Φαξ 24210 – 32780. Εmail: oebemg@gmail.com