Νέα σύνδεση της Σκιάθου με το αεροδρόμιο Λιντζ της Αυστρίας

Οι δύο περιοχές θα συνδεθούν από 25/05/2024 μέχρι και 27/09/2024

Στον Πολυχώρο Ursulinenhof Linz στο κέντρο της πόλης Λιντζ της Αυστρίας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έγινε η επίσημη ανακοίνωση της σύνδεσης του αεροδρομίου Λίντζ με αυτό της Σκιάθου παρουσία του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου & Ceo της Dolphins of Greece σε μια εκδήλωση που έγινε με την Υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου.

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από επιχειρηματίες του Τουρισμού και Δημοσιογράφους η Σκιάθος παρουσιάστηκε ως προορισμός από την κα Andrea Springer, ενώ χαιρετισμούς εκτός του κ. Ευσταθίου απηύθυναν, ο κ. Norbert Draskovits CEO του Lintz Airport, ο κ. Ιωάννης Ραφαλιάς Διευθυντής Marketing και Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας και ο κ. Antonio Cuomo Head of Sales της Avantiair της αεροπορικής εταιρείας που θα συνδέει τις δύο περιοχές από 25/05/2024 μέχρι και 27/09/2024 με ναυλωτή την εταιρία Springer Reisen.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης υπήρξε δείπνο από τους διοργανωτές με τα παραπάνω στελέχη και τον κ. Ευσταθίου,  όπου επισφραγίστηκε η τολμηρή αυτή προσπάθεια με τη νέα πτήση αφού η Σκιάθος αποτελεί σχετικά άγνωστος προορισμός για τους κατοίκους της περιοχής του Lintz.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.