Nέες επενδυτικές ενέργειες κατασκευής καινούριων ξενοδοχείων στη Σκιάθο

Από τον όμιλο επιχειρήσεων «Κουκουλάκης»

Nέες επενδυτικές ενέργειες για την κατασκευή καινούριων ξενοδοχείων στη Σκιάθο το 201, ανακοίνωσε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Ι. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ – Philian Group .

Όπως έγινε γνωστό, «πλησιάζοντας στο τέλος του 2016, ο τουριστικός όμιλος «Philian Group of Companies» κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια.

Έχοντας πλέον στο portfolio του 12 ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Χαλκιδική και Πήλιο, τα PhilianHotels & Resorts θεωρούνται πλέον από τους πιο καταξιωμένους τουριστικούς ομίλους. Φέτος ανακοίνωσε και την απόκτηση του πέμπτου ξενοδοχείου του στη Σκιάθο, το οποίο ανακαινίζεται και πρόκειται να λειτουργήσει το 2017, ενώ το 2018 αναμένεται να λειτουργήσει στο νησί το 5 αστέρων ξενοδοχείο που θα αποτελείται μόνο από πολυτελείς σουίτες. Πρόκειται για το πρώτο «suites only hotel» με ιδιωτικές πισίνες στη Σκιάθο.

Υπό ανέγερση βρίσκεται και μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο, στην ίδια λογική του «suites only». Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τον επόμενο μήνα μας συστήνει και το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Ομίλου, το Philian Home, του οποίου η παρουσίαση αναμένεται πολύ σύντομα!

Εντός του 2016 ο Όμιλος μας σύστησε τη «Philian Transportation Services» όπου με ένα στόλο 30 πολυτελών οχημάτων μπήκε δυναμικά στο χώρο της πολυτελούς μεταφοράς.

Επιπλέον, είναι υπό ίδρυση και η Philian Constructions, η οποία υπολογίζεται ότι από τις αρχές του 2017 θα μπορεί να αναλάβει έργα κατασκευών και ανακαινίσεων κυρίως ξενοδοχειακών καταλυμάτων προσφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Μάκης Κουκουλάκης δηλώνει: «Κλείνοντας το 2016 βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αύξηση του ετήσιου τζίρου κατά 20% περίπου. Η αύξηση αυτή προήλθε τόσο από τις αναβαθμίσεις των ήδη υπαρχόντων ξενοδοχείων, αλλά και από την καινούργια μας εταιρία μεταφορών, η οποία έχει ήδη αγαπηθεί παρά την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας της και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Θεωρούμε ότι το 2017 θα είναι χρονιά-σταθμός για την εταιρία μας, καθώς πλέον θα έχουμε ιδρύσει τη Philian Home και τη Philian Constructions, ενώ τα δύο καινούργια μας ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σκιάθο θα είναι ήδη στο στάδιο της κατασκευής τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασία που έχουμε και φυσικά τους πελάτες μας που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.