Νεφώσεις βροχές και αέρας κυρίως στις Σποράδες αύριο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 5513/10-11-2020 έγγραφο του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Δελτίο πρόγνωσης Καιρού», στη Θεσσαλίας για αύριο Τετάρτη 11/11/2020 θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές γενικά ασθενείς κυρίως στην Εύβοια και τις Σποράδες.

Οι άνεμοι θα είναι Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Λιμεναρχείο συστήνει στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου και στους χειμερινούς κολυμβητές να αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.