Νεκρός 50χρονος από τον Αλμυρό μετά από μοιραία παράσυρση

Μπροστά στη Χαλυβουργία Βελεστίνου

Θανατηφόρα παράσυρση με θύμα τον 50χρονο Νικόλαο Κωτούλα, που άφησε την τελευταία του πνοή νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος.

Ήταν 7.10 σήμερα το πρωί, όταν ο άνδρας, που ήταν οδηγός νταλίκας, προσπάθησε να διασχίσει το παράδρομο της εθνικής οδού, ακριβώς μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο – πιθανόν ο οδηγός δεν τον είδε, λόγω του ότι ήταν ακόμη νύχτα – και να τραυματιστεί βαρύτατα.
Εργαζόμενοι στη βιομηχανία κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, στο σημείο πήγε κινητή μονάδα με γιατρό, αλλά ήτα ήδη αργά, καθώς ο άτυχος 46χρονος ξεψύχησε και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο Νικ. Κωτούλας καταγόταν από τον Αλμυρό και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως οδηγός νταλίκας, που μετέφερε σκραπ στη Χαλυβουργία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τροχαία Βόλου συνέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 50χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και είναι ηλικίας 22χρονών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.