Νεκρός στην Αργαλαστή ο 87χρονος που είχε χαθεί

Τραγικός ήταν ο επίλογος της εξαφάνισης του 87χρονου άνδρα από το σπίτι του στη Ν. Δημητριάδα, καθώς εντοπίστηκε από εθελοντές νεκρός, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα σε περιοχή της Αργαλαστής.
Τον ηλικιωμένο αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης τόσο στον αστικό ιστό, όσο και στη θαλάσσια περιοχή από τις Πλάκες μέχρι την ΑΓΕΤ.

Ο άτυχος άνδρας, που είχε προβλήματα υγείας, κατάγονταν από την Αργαλαστή και η οικογένεια είχε μεταβεί από χθες Δευτέρα, στην περιοχή.
Σήμερα το μεσημέρι, κλιμάκιο εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης αποτελούμενο από περίπου 10 άτομα, μετέβησαν στην περιοχή της Αργαλαστής, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες και εκεί με δύο οχήματα και δύο μηχανές μαζί με την οικογένεια του ηλικιωμένου.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός από εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας, κοντά στην περιοχή Αη Γιάννης στην Αργαλαστή. Στο σημείο, μετέβη και περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταφορά του άτυχου άνδρα στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.