Νεκρός Βολιώτης κυνηγός σε δύσβατη περιοχή του Βενέτου

Πρόκειται για έναν 67χρονο που εντόπισαν κυνηγοί το μεσημέρι

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για έναν 67χρονο κυνηγό από το Βόλο, που πήγε για κυνήγι στην περιοχή Βενέτου – Κεραμιδίου και εντοπίστηκε νεκρός στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, από φίλους του κυνηγούς, μεταξύ των οποίων και ο κουμπάρος του.
Ο άτυχος άνδρας έφυγε από το σπίτι του στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας για κυνήγι μόνος του στην περιοχή, με το αυτοκίνητό του, έχοντας και σκυλιά.
Χθες αργά το μεσημέρι, η σύζυγός του ανησύχησε που δεν επέστρεψε και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν έρευνες, ενώ ειδοποιήθηκε και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα.

Από το πρωί σήμερα εντοπίστηκε, στη διασταύρωση Βενέτου – Κεραμιδίου το αυτοκίνητο του άτυχου κυνηγού, ενώ γινόταν έρευνες από Πυροσβέστες, αστυνομία, θηροφύλακες και συγγενείς του.

Τελικά, ο άτυχος 67χρονος βρέθηκε νεκρός, στις 12.30 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Βένετου και πριν το Κεραμίδι, από παρέα κυνηγών φίλων του που γνώριζαν τα σημεία που πήγαινε, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο κουμπάρος του.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος κυνηγός βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα σε περιοχή με θάμνους και φυτά και μάλιστα έφερε χτύπημα στο πρόσωπο, πιθανόν από την απότομη πτώση του.

Στο σημείο των ερευνών, βρέθηκε και η σύζυγος του άτυχου άνδρα, που όμως, δεν την άφησαν να πλησιάσει το σημείο όπου εντοπίστηκε.
Η σορός του 67χρονου ανασύρθηκε σε δρόμο από τους πυροσβέστες της Β’ ΒΙ.ΠΕ. και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του, ενώ έγινε γνωστό ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.