Νέοι Αντιδήμαρχοι στη Σκιάθο

Αλλαγές στους Αντιδημάρχους αποφάσισε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας. Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου η θητεία των νέων Αντιδημάρχων ξεκινά στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ισχύει έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2022.
Ειδικότερα, ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Λιακόπουλος Νικόλαος του Δημητρίου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσανάκα Ιωάννη του Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών προγραμμάτων, Υποδομών και Τεχνικών έργων, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιαννίτσης Ιωάννης του Ευσταθίου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος.
Ακόμη, ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαθηνό Διαμαντή του Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων και του μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες:
-Σχεδιασμός και την υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής.
-Αναζήτηση και προσέγγιση νέων τουριστικών αγορών.
-Ενίσχυση του θεματικού τουρισμού με στόχο τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.
-Ανάπτυξη συνεργασίας με τον ΕΟΤ, το Υπουργείο Τουρισμού και άλλους αρμόδιους φορείς για την προώθηση ζητημάτων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας με σκοπό την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Λιακόπουλος Νικόλαος του Δημητρίου, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του κ. Λιακόπουλου, οι αρμοδιότητες θα ασκούνται παράλληλα από τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών προγραμμάτων, Υποδομών και Τεχνικών έργων, κ. Τσανάκα Ιωάννη του Μιχαήλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.