Νέος τομέας Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής- Συνάντηση Μιτζικού- Σαβελίδη

Τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό επισκέφθηκε σήμερα ο Προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδης, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαμαρά.
Ο κ. Σαβελίδης ενημερώθηκε από τον κ. Μιτζικό για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προς όφελος της σχολικής κοινότητας, ενώ ο Δήμαρχος εξήρε το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Νοτίου Πηλίου και Διεύθυνσης Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Ο Προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της Παιδείας και εξήρε την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Ακολούθησε αυτοψία στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου στην Αργαλαστή, όπου έγινε γνωστό πως από την σχολική χρονιά 2023-24 θα λειτουργήσει νέος Τομέας Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής.
Σημειώνεται επίσης πως η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προχωρά άμεσα στην ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής και των Γυμνασίων Μηλεών και Αργαλαστής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.