Νικόλαος Πασχάλης: «Ειλικρινής συνεργασία, χωρίς εμμονές. Αυτό χρειάζεται σήμερα η Σκιάθος»

Δήλωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος του νησιού

Με μια ενωτική δήλωση, αφήνοντας όμως και αιχμές περί εμμονών, ο Νικόλαος Πασχάλης ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Σκιάθο, στις επερχόμενες εκλογές. Ο κ. Πασχάλης είχε κατέλθει και στις δημοτικές εκλογές του 2019 και εξελέγη με την παράταξη του Δημάρχου κ. Θοδωρή Τζούμα, όμως πολύ σύντομα ανεξαρτητοποιήθηκε. Τώρα βγαίνει μπροστά και δηλώνει παρών για το νησί.

Ειδικότερα, η ανάρτησή του, όπου εκφράζει την απόφασή του είναι η εξής  «Συντοπίτες. Φίλες και φίλοι.

Όπως όλοι γνωρίζετε, το 2019 και έχοντας ήδη χαράξει ως άτομο την πορεία μου, επαγγελματικά και οικογενειακά, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, για να προσφέρω κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις και γνώσεις μου, στον τόπο μας.

Πάρα τα όσα έζησα ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός στη μικρή μας κοινωνία, δεν πρέπει να υπάρχει το “εμείς και οι άλλοι”. Κανείς δεν περισσεύει και κανένας δεν αγαπά το νησί περισσότερο από τον άλλο.

Με το όραμα που ξεκίνησα το ’19 και πεπεισμένος πως η ουσιαστική και κυρίως ειλικρινής συνεργασία, χωρίς εμμονές και συγκεντρωτική αντίληψη διοίκησης, είναι αυτό που χρειάζεται η Σκιάθος σήμερα, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου Σκιάθου στις επερχόμενες εκλογές και καλώ σε συμπόρευση όσες και όσους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για το κοινό μας μέλλον.

Ζούμε σε έναν υπέροχο τόπο, σε ένα πανέμορφο νησί, που απαιτεί το καλύτερο από όλους μας.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Ι. Πασχάλης»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.