Νοσοκομείο Βόλου: 27 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό και μία ακόμη απώλεια

Σταθερά βελτιούμενη η κατάσταση. 21 νέα κρούσματα στη Μαγνησία, λέει ο ΕΟΔΥ

Σε σταθερή τροχιά και σαφώς βελτιωμένη είναι η επικρατούσα κατάσταση με την πανδημία στο Νοσοκομείο Βόλου, με τον συνολικό αριθμό των νοσηλευομένων τις τελευταίες ημέρες να είναι κάτω από τους 30, γεγονός πολύ αισιόδοξο, καθώς την ίδια ημέρα πριν από ένα μήνα οι νοσηλευόμενοι ήταν 92! Στο μεταξύ, 21 νέα κρούσματα στη Μαγνησία, έδωσε χθες ο ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα μέχρι και χθες το μεσημέρι νοσηλεύονταν συνολικά 27 ασθενείς με κορωνοϊό. Στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύονταν τρεις ασθενείς και τρεις βρίσκονταν στους θαλάμους αρνητικής πίεσης. Στην Α΄ κλινική covid νοσηλεύονταν 12 ασθενείς και εννέα στη Β’ covid.

Οι αριθμοί αυτοί είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την πορεία της πανδημίας και πιο ενθαρρυντικό είναι πως και η ΜΕΘ Covid σταδιακά αποσυμφορείται και μάλιστα έχοντας να επιδείξει και θετικά αποτελέσματα, καθώς οι δύο τελευταίοι ασθενείς που εξήλθαν από αυτή ηλικίας 51 και 49 ετών, μεταφέρθηκαν στη συμβατική ΜΕΘ, μιας και η πορεία της υγείας του βελτιώθηκε πολύ και σύντομα θα μεταφερθούν για την αποθεραπεία τους σε κλίνη της Παθολογικής.

Παρόλη όμως την θετική εικόνα, οι δύσκολες στιγμές συνεχίζονται, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας «έφυγε» από τη ζωή ένας άνδρας 82 ετών, που νοσούσε από κορωνοϊό, αυξάνοντας τους θανάτους που έχουν καταγραφεί στο Νοσοκομείο Βόλου από τις 19 Οκτωβρίου έως και χθες στους 109.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.