Νότιο Πήλιο: Αποχή από την έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής

Την έντονη διαμαρτυρία της αναφορικά με την αυριανή σύγκληση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νοτίου Πηλίου εκφράζει η δημοτική σύμβουλος Αρτεμις Βαλασσά, γνωστοποιώντας με δήλωσή την αποχή της από τη συνεδρίαση.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η κα Βαλασσά:

Δυστυχώς ακόμη και μετά από ενάμιση χρόνο από την έναρξη των εργασιών της νέας Δημοτικής Αρχής, εξακολουθεί να παρατηρείται το φαινόμενο προχειρότητας στις συνεδριάσεις των επιτροπών.
Συχνά τα μέλη έρχονται αντιμέτωπα με ελλιπείς εισηγήσεις και ασάφειες…
Αύριο Τρίτη τα μέλη της επιτροπής Ποιότητας Ζωής έχουν κληθεί σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, έχοντας στα χέρια τους το 1/3 των απαιτούμενων εγγράφων τα οποία εστάλησαν σήμερα.
Η συγκεκριμένη συνεδρίαση περιλαμβάνει θέματα τα οποία σε καμία περίπτωση δε θεωρούνται έκτακτα.
Καθώς όμως έπρεπε να έχουν παρθεί οι αποφάσεις αυτών πριν το αυριανό δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο πράγμα που προφανώς από “αμέλεια” δεν έγινε, ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι μέσω του ορισμού ενός εκτάκτου συμβουλίου.
Καθώς όμως τελικά αυτή η “αμέλεια” διαιωνίζεται και προκειμένου να καλυφθεί έχει συχνά παρατηρηθεί το φαινόμενο των έκτακτων συνεδριάσεων, αποφάσισα ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να απέχω ως διαμαρτυρία από την αυριανή ψηφοφορία.
Θα πρέπει επιτέλους η Δημοτική Αρχή να αντιληφθεί πως κάθε ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή και σύνεση και όχι με μέσες λύσεις και παιχνίδια.

Με εκτίμηση

Άρτεμις Ευθυμίου Βαλασσά
Δημ. Σύμβουλος
Α.Κ.Ε.Π (Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών Δήμου Νοτίου Πηλίου)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.