Άσκοπη κινητοποίηση λιμενικών για φωτοβολίες στον Παγασητικό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Άσκοπη ήταν η κινητοποίηση των πλωτού σκάφους και αυτοκινήτων του Λιμενικού Σώματος, στις 11.30 χθες τη νύχτα, για τρεις φωτοβολίδες που έριξαν άγνωστοι στον Παγασητικό, μεταξύ Χόρτου – Μηλίνας, αλλά τελικά δεν εντοπίστηκε σκάφος που κινδύνευε.

Κάτοικοι της περιοχής Χόρτου, ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Λιμεναρχείο στις 11.20, ότι είδαν ανοιχτά της θάλασσας τρεις φωτοβολίδες κόκκινου χρώματος, που σημαίνει ότι άνθρωπος βρίσκεται σε κίνδυνο.
Στο Λιμεναρχείο σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησε αυτοκίνητο από το Βόλο, όπως και από τον Β΄Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου για την περιοχή, ενώ παράλληλα, απέπλευσε και το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου.

Πάντως, τόσο δια θαλάσσης, που έγιναν έρευνες και ρωτήθηκαν παραπλέοντα σκάφη, όσο και δια ξηράς, που έγιναν έρευνες, κανείς δεν ανέφερε ότι είδε φωτοβολίδες, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν από το πλωτό σκάφος για αρκετές, ώρες, χωρίς να εντοπιστεί το παραμικρό.
Τελικά, οι έρευνες ήταν χωρίς αποτέλεσμα και έληξαν στις 2.40 μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και σήμανε λήξη συναγερμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.