Νέα αρχή για τον τόπο μας: «Oι επιτυχίες των παιδιών μας, ελπίδα για το μέλλον!»

Την πολύ σημαντική επιτυχία των παιδιών του Λυκείου Τρικερίου που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης Alan Turing και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή του στην τελική φάση του διαγωνισμού εξάρουν με ανακοίνωση τους ο επικεφαλής, Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης “Νέα Αρχή για τον Τόπο μας”.
Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση:
«Ειλικρινά, μας γέμισε με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια το άκουσμα της, πραγματικά, σημαντικότατης διάκρισης που πέτυχαν τα παιδιά του Λυκείου Τρικερίου και, φυσικά, οι καθηγητές τους.
Δεν είναι λίγο η ομάδα του Λυκείου Τρικερίου να καταφέρει την πρόκρισή της στην τελική διαδικασία ενός πολύ σημαντικού διαγωνισμού μαθηματικών, όπως ο Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης Alan Touring, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στο Δήμο μας, και με δεδομένες τις αντιξοότητες που τα παιδιά αυτά και οι καθηγητές τους αντιμετωπίζουν, συγκριτικά με τα παιδιά των αστικών κέντρων, στην προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουν.
Δεν είναι λίγο να πρωτεύεις σε επίπεδο Θεσσαλίας και να αποτελείς μία από τις έντεκα ομάδες που θα διαγωνισθούν στην ημιτελική και τελική φάση!
Τα τρία αυτά παιδιά και οι καθηγητές τους, μαθητές του πλέον ακριτικού σχολείου της Μαγνησίας, του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου, κατάφεραν κάτι το οποίο ίσως λίγο καιρό πριν να φάνταζε αδύνατο, κατάφεραν – όπως αναφέρει και ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Κονιόρδος- να αρπάξουν «την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάτι και να πιστέψουν στον εαυτό τους». Πράγμα που για μας είναι ίσως η μεγαλύτερη νίκη, ένα επίτευγμα που μας κάνει όλους να καμαρώνουμε για την επιτυχία τους αυτή.
Και, παράλληλα, να μας δώσουν δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια που η παράταξή μας καταβάλει για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και, κυρίως, για τα παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον του Νοτίου Πηλίου.
Για μας τα παιδιά αυτά είναι ήδη νικητές και είναι αυτονόητο ότι οι σκέψεις και οι ευχές μας θα τα συνοδεύουν στην τελική φάση του διαγωνισμού, που σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί στην Πάτρα.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα του Τρικερίου, στην Έλενα Κλιάρη, στο Νίκος Λάντζο και τον Μάριο Τζεμολάρι, στις οικογένειες του και βεβαίως στην καθηγήτρια κα Κατερίνα Πιλάφα, υπεύθυνη για τα επιτεύγματα της ομάδας, με την ελπίδα η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την απαρχή για ακόμη μεγαλύτερες για το μέλλον, για όλα τα παιδιά του Νοτίου Πηλίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.