Προσλήψεις 12 συμβασιούχων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 12 ατόμων, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα της καθαριότητας λόγω πυρασφάλειας ανακοινώνει ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου.
Ειδικότερα, ο Δήμος θα προσλάβει εννέα άτομα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, δύο άτομα ΔΕ Οδηγών και ένα άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου με ικανότητα χειρισμού εκσκαφέα- φορτωτή. Όλες οι συμβάσεις θα είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους , με ηλεκτρονικό τρόπο στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected] και κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου, Αργαλαστή Μαγνησίας,ΤΚ 37006 υπόψιν κας Σγαρδώνη ή κας Θεοφυλακτοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2423055659, 2423054525 &2423055655 ). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Πληροφορίες θα δίνονται μόνο τηλεφωνικά .Η ανακοίνωση καθώς και η αίτηση μαζί με τις Υ/Δ θα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://dnpiliou.gov.gr/).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.