Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε Ευξεινούπολη και Ανάβρα

Περιοδεία στη Δυτική Μαγνησία πραγματοποίησε χθες ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Σήμερα επισκέφθηκα την Ευξεινούπολη και την Ανάβρα, δύο διαμάντια της Μαγνησίας μας με φυσικό πλούτο και ξεχωριστές αναπτυξιακές δυνατότητες.
Η όμορφη Ευξεινούπολη με το δάσος του Κουρίου, τον ποταμό Ξηριά, το αλιευτικό καταφύγιο και το μεγαλοπρεπή Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, αποτελεί ένα πολιτιστικό κράμα προσφυγιάς και τοπικού στοιχείου.

Το ορεινό πρότυπο κτηνοτροφικό χωριό της Ανάβρας, με τα κτηνοτροφικά πάρκα, το πρότυπο δημόσιο σφαγείο και το αιολικό πάρκο, υπήρξε τα τελευταία χρόνια διεθνώς φημισμένο ως ένα μικρό τοπικό «θαύμα» με 0% ανεργία, 0% εγκληματικότητα και συνεχόμενη ανάπτυξη.

Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ενδυνάμωση της πρωτογενούς παραγωγής και εκμεταλλευόμενη το αναθεωρημένο ΠΑΑ 2014-2020, ενίσχυσε την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία και ενδυνάμωσε τα συνεταιριστικά σχήματα με την προώθηση της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας, για την αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη του τόπου μας.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.