Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην Ανατολική Νέα Ιωνία συνομιλώντας με τους κατοίκους της περιοχής

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις περιοδείες του

Την ανατολική Ν. Ιωνία, κομμάτι του τόπου που μεγάλωσε και αγάπησε, επισκέφθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Βουλευτής συζήτησε με τους κατοίκους, άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν και τους διαβεβαίωσε ότι όπως έκανε πάντα θα στέκεται δίπλα τους για τις ανάγκες τους, ενώ ταυτόχρονα ήταν και θα είναι αρωγός των τοπικών φορέων σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της περιοχής.
Ένα τέτοιο θετικό βήμα, για το οποίο ο Βουλευτής προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις, ήταν η παραχώρηση του οικοπέδου της ΓΑΙΟΣΕ δίπλα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», στην ερασιτεχνική Νίκη Βόλου για τη δημιουργία ακαδημιών αλλά και ξενώνα αθλητών.
Ακόμη ένα θετικό βήμα είναι η επαναχάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου-Λάρισας, την οποία επεδίωξε ο Βουλευτής μαζί και με τους άλλους τοπικούς βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Μετά από συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, επιτεύχθηκε η κατάργηση του «αμαρτωλού» «S» και πλέον η διαδρομή θα περνά από το σιδηροδρομικό σταθμό «Λατομείο» μέσω Α΄ΒΙ.ΠΕ.,. Ομολογουμένως πρόκειται για μία εξέλιξη λυτρωτική για την περιοχή της Νέας Ιωνίας που θα βοηθήσει στην ανάπτυξή της.
Για τον υποψήφιο Βουλευτή η Ν. Ιωνία, γενέτειρα του πατέρα του και μέρος που ανδρώθηκε, έχει πάντα ιδιαίτερη, ξεχωριστή θέση στην καρδιά του!
Με την εμπιστοσύνη του κόσμου και μετά την 7η Ιουλίου θα συνεχίσει να στηρίζει όπως πάντα δυναμικά κάθε θετική πρωτοβουλία για τον τόπο του τη Μαγνησία!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.