Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Μαγνησίας ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ. Σωκράτης Σαβελίδης στους Προέδρους των Εξεταστικών Κέντρων, τα μέλη των επιτροπών και τους επιτηρητές για την διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων .

 

Όπως τονίζει ο κ. Σαβελίδης «Με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ στην περιοχή μας, ως Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων στο Εξεταστικό Κέντρο στο οποίο είσαστε Πρόεδρος της Λυκειακής Επιτροπής Εξετάσεων.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η υλοποίηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων  αποτελεί μια διοικητική, εκπαιδευτική και παιδαγωγική πρόκληση τόσο ευαίσθητη όσο και η  ψυχολογία των εξεταζόμενων μαθητών μας των οποίων το μέλλον εν πολλοίς εξαρτάται από αυτές. Ειδικά στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις αντιμετωπίσατε έκτακτες καταστάσεις, πρωτόγνωρες όχι μόνο στα εκπαιδευτικά πράγματα αλλά και ευρύτερα. Αντιμετωπίσατε καταστάσεις ακραίου καύσωνα αλλά και τροφιμογενή νοσήματα τα οποία, χωρίς τις αποτελεσματικές ενέργειές σας, θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην πραγματοποίηση της εξέτασης των μαθητών σας αλλά και στην υγεία τους γενικότερα. Με μόνη σας βοήθεια τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής σας και τους επιτηρητές ανταποκριθήκατε απόλυτα σε όλα τα καθήκοντά σας ως Πρόεδροι και ξεπεράσατε όλες τις αντίξοες συνθήκες, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη της Πολιτείας που σας εμπιστεύθηκε αυτή την καίρια θέση. Ως Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας, σας ευχαριστώ για την τιμή της συνεργασίας μας, σας συγχαίρω για το έργο σας και σας εύχομαι καλή συνέχεια σε αυτό. Επιπλέον αναγνωρίζοντας την προσφορά όλων των μελών των επιτροπών σας και των επιτηρητών των Εξεταστικών Κέντρων σας,  σας παρακαλώ θερμά να τους μεταβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή συνέχιση του έργου τους ως εκπαιδευτικοί λειτουργοί».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.