Ο Δήμος Σκοπέλου προβάλλεται στοχευμένα στη Βρετανική αγορά

Τις πύλες της ανοίγει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού για το 2020, WTM Virtual 2020, που θα πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών συνθηκών μόνο ηλεκτρονικά.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ. Σκοπέλου, «μετά την άμεση κινητοποίηση της, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του προορισμού στο μεγάλο παγκόσμιο τουριστικό γεγονός ως συνεκθέτης του ΕΟΤ χωρίς κόστος. Η Πρόεδρος της Επιτροπής θα εκπροσωπήσει τη Σκόπελο στη διάρκεια του εκθεσιακού τριημέρου 9-11 Νοεμβρίου 2020, προκειμένου να παρουσιάσει τον προορισμό σε αξιόλογους επαγγελματίες, δημοσιογράφους και bloggers που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους μετά από προετοιμασία, αποστολή προσκλήσεων και προγραμματισμό επαφών.
Η ενέργεια αυτή συμβαδίζει και συμπληρώνει απόλυτα τη σημαντική διπλή διάκριση που πέτυχε η Επιτροπή Τουρισμού σε συνεννόηση με το δραστήριο Γραφείο ΕΟΤ της Μεγάλης Βρετανίας και την εξαιρετική πρωτοβουλία του που αφορά στην ένταξη της Σκοπέλου σε δύο σημαντικές λίστες που ανακοίνωσε ένα από τα ισχυρότερα ταξιδιωτικά blogs της Αγγλίας, το blog της JET2. Σύμφωνα με τη JET2 και το blog της που διαμορφώνει τις ταξιδιωτικές τάσεις εκατομμυρίων Άγγλων τουριστών, η Σκόπελος κατατάσσεται ανάμεσα στους «Ελληνικούς προορισμούς- θαύματα πολιτισμού και ιστορίας» καθώς και ανάμεσα στα «κρυμμένα όμορφα πετράδια της Ελλάδας»! Σημειώνεται πως μεταξύ των περιοχών που επιλέγονται στις δύο λίστες, η Σκόπελος είναι ο μοναδικός προορισμός που δεν διαθέτει αεροδρόμιο, ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας του τόπου και της επιτυχίας της δράσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.