Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Αλμυρό

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από τον Δήμο Αλμυρού ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου 25 Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 19.30 θα γίνει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας από τον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία και επιστροφή στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 25 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί θα γίνει επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, με τη συμμετοχή όλων των Αρχών της πόλης, των Οργανώσεων και των Συμπολιτών. Αμέσως μετά θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας ο κ. Γεώργιος Καπράνας, διευθυντής του ΕΠΑΛ Αλμυρού. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων από τις Αρχές, τις Οργανώσεις, τους μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους-Σωματεία κ.α., με σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στη συνέχεια Μετά, τα τμήματα για την παρέλαση θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Φίλωνος και θα ξεκινήσει η παρέλαση πέντε Δημοτικών Σχολείων, δύο Γυμνασίων, του Γενικού Λυκείου, του ΕΠΑΛ, τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και στρατιωτικού τμήματος της 111 Πτέρυγας Μάχης.
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων θα δοθεί δεξίωση στο Δημαρχείο Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.