Ο Κων. Μαραβέγιας στην Αργαλαστή: Συνεχίζουμε την πορεία ανάπτυξης και προόδου που χάραξε η ΝΔ

Το μήνυμα ότι η ΝΔ μιλά με αξιοπιστία για το μέλλον γιατί έχει ήδη εγγυηθεί το παρόν της πατρίδας μας, έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, από την Αργαλαστή, λίγα μόλις 24ωρα πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο κ. Μαραβέγιας επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου, όπου τον υποδέχθηκαν η πρόεδρος κ. Φιλίτσα Λαμπαδάρη, ο αντιπρόεδρος κ. Θανάσης Κανταράκης και τα άλλη στελέχη της τοπικής ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος Απ. Αρέθας.

Στη συνέχεια, μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων, στην πλατεία της Αργαλαστής για τα έργα στους τομείς των υποδομών και της καθημερινότητας, που δρομολογήθηκαν για τον τόπο τους την τελευταία τετραετία, όπως ο υποθαλάσσιος αγωγός στο Τρίκερι, η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών στις Δημοτικές Ενότητες Τρικερίου, Σηπιάδος και Αργαλαστής, η δημιουργία κυκλικών κόμβων και άλλων οδικών έργων, η αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες, καθώς και σημαντικές παρεμβάσεις στους τομείς της παιδείας και της υγείας. Στο σημείο αυτό, επισήμανε ότι ο ίδιος άσκησε επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων και πραγματοποίησε αλλεπάλληλες επισκέψεις σε δημόσιες δομές και υπηρεσίες του Νοτίου Πηλίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες και να διεκδικήσει την ικανοποίησή τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δίλημμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, τονίζοντας ότι η Ελλάδα και η κοινωνία μας χρειάζονται σταθερή κυβέρνηση. Αυτή είναι και η πρόταση της ΝΔ στον Ελληνικό λαό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά την αυτοδυναμία, όχι απλά για να αποφύγουμε το μπάχαλο μιας «προοδευτικής διακυβέρνησης» ό,τι να ‘ναι. Αλλά γιατί πρέπει η πατρίδα να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης και προόδου που χάραξε η ΝΔ.

Αναφερόμενος στην άλλη πολιτική πρόταση, ο κ. Μαραβέγιας σημείωσε ότι, «δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει μετά από τόσα χρόνια παραμυθιών, ότι τα κορόιδα τέλειωσαν. Ότι δεν πρέπει να υποτιμά την νοημοσύνη και τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας. Δεν μπορεί να κοροϊδεύει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες με κωμικά σενάρια δήθεν «προοδευτικών κυβερνήσεων» που όχι μόνο δεν υπάρχουν αλλά δεν μπορούν και να υπάρξουν. Γιατί οι πολίτες ένιωσαν το 2015-19 «στο πετσί τους» τι σημαίνουν τέτοιες κυβερνήσεις συνεργασίας. Κάτι που κανείς μας δεν αξίζει να ξαναζήσει. Δεν θέλουμε να ξαναδούμε Συριζαίους αγκαλιά με Βαρουφάκη και νέους Καμμένους που θα ξανακάψουν τη χώρα! Δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί», είπε.

Ο κ. Μαραβέγιας κάλεσε τους πολίτες του Δήμου Νοτίου Πηλίου στις 21 Μαΐου να δώσουν καθαρή νίκη στη ΝΔ και ζήτησε να τον εμπιστευθούν για δεύτερη φορά, δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για τις λύσεις στα προβλήματα, για ένα καλύτερο αύριο για ολόκληρη τη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.