Ο Κων. Μαραβέγιας στις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του 304 ΠΕΒ

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του 304 ΠΕΒ παραβρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Στρατόπεδο «Τχη (ΠΖ) Ιωάννη Παπαϊωάννου» στο Βελεστίνο, παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ, και συνδυάστηκαν με την άφιξη της Αγίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

Τον κ. Μαραβέγια υποδέχθηκε ο διοικητής του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως, συνταγματάρχης Σωτρήριος Αργυρόπουλος, ο οποίος απένειμε στον βουλευτή τιμητική πλακέτα.

O κ. Μαραβέγιας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, και με τον διοικητή ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ, ταξίαρχο Γεώργιο Ουρουμίδη, για την περαιτέρω αναβάθμιση των δυο εργοστασίων της περιοχής – 304 και 307 ΠΕΒ – μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Επίσης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, παρακολούθησε την στατική επίδειξη αρμάτων και ενημερώθηκε από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για το έργο, τις τρέχουσες δραστηριότητες, τις ανάγκες και τις προοπτικές αναβάθμισης του εργοστασίου. Σε δηλώσεις του ο βουλευτής εξήρε τον επαγγελματισμό και την ουσιαστική συμβολή του προσωπικού του στην ενίσχυση της εθνικής ασφάλειας, ειδικά την περίοδο αυξημένης ετοιμότητας που διέρχεται η χώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.