Ο Όμιλος της Spyrou Skopelos Experience στο Λονδίνο

Η πρώτη μέρα της τουριστικής έκθεσης στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «ο όμιλος της Spyrou Skopelos Experience βρέθηκε εκεί με σκοπό την προβολή και προώθηση του νησιού της Σκοπέλου τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο ευρύ κοινό. Πολλαπλού ενδιαφέροντος εκδηλώσεις έλαβαν χώρα καθώς και συζητήσεις ειδικών και γενικών ζητημάτων του τουρισμού.

Η συγγραφέας, Victoria Hislop, εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ελλάδας, παρουσίασε μια σειρά θεμάτων, όπως τη πιθανή συνεργασία με τη Τοπική Αρχή προκειμένου κάποιες από τις μικρές ιστορίες της να κινηματογραφηθούν παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο μια διαφορετική πλευρά της Ελλάδας. Το νησί της Σκοπέλου είχε τη δυνατότητα να προβάλλει μια πλευρά της ομορφιάς του με την ταινία “Mamma Mia” και ελπίζει σε νέες συνεργασίες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου από την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, μια ακόμη πρόταση ήταν η χορηγία ταινιών μικρού μήκους από το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού της Ελλάδας, ξεκινώντας με λιγότερο προβεβλημένες τοποθεσίες όπως μοναστήρια ή λιγότερο γνωστά χωριά.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων της Ελλάδας, με ταυτόχρονη ανάπτυξη της ελκυστικότητας της χώρας σε κερδοφόρες αγορές.

Τέλος, η κυρία Κουντουρά υποστήριξε ότι στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερες πτήσεις από περισσότερα αεροδρόμια. Η πρόσφατη αναφορά των στατιστικών στοιχείων του αεροδρομίου της Σκιάθου αντανακλά αυτήν την αναγκαιότητα, καθώς υπήρξε μείωση της τάξεως του 3% στο σύνολο των πτήσεων του αεροδρόμιου της Σκιάθου μεταξύ των ετών 2017-2018».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.