Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έγινε παππούς- «Είναι περίεργο» (βίντεο)

Για τη ζωή του σήμερα στη Σκόπελο αλλά και για τα νέα μέλη της οικογένειάς του μίλησε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Αλέξανδρο Μπαρτζώκα.

Ο πρώην παίκτης του πρώτου Big Brother αναφέρθηκε στους λόγους που εγκατέλειψε την Αθήνα επιστρέφοντας πίσω στο νησί του.

«Λόγω της οικονομικής κρίσης το 2010 τότε που ανοίξαμε και το μαγαζί έδωσα περισσότερη βάση σε αυτό. Όταν αποχωρίζεσαι τα φώτα της δημοσιότητας και φεύγεις και από την Αθήνα, σ’ αφήνει και αυτό λίγο πίσω.Ήταν δύσκολο τα πρώτα χρόνια, μετά το συνήθισα γιατί ο τόπος μου είναι κάτι γνώριμο. Το τραγούδι μου λείπει, όχι η ζωή στην Αθήνα», ανέφερε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε: «Μου έγινε πέρυσι μια πρόταση για το Asia Express, αλλά επειδή τα γυρίσματα ήταν μέσα στο διάστημα που ανοίγω και το μαγαζί, δεν είχα ελεύθερο χρόνο και δεν μπορούσα να πάω», απάντησε ο Πρόδρομο Καθηνιώτης.

Ενώ αναφέρθηκε στον γάμο του και για τα δυο τους εγγόνια: «Είμαι 10 χρόνια παντρεμένος και η ζωή μου είναι πολύ ωραία. Έχουμε και δύο εγγόνια τα οποία όταν με φωνάζουν παππού είναι περίεργο. Και το αγοράκι και το κοριτσάκι είναι πολύ ζωηρά, ειδικά ο μικρός Πρόδρομος είναι σίφουνας. Έχω δύο κόρες από τον πρώτο γάμο της γυναίκας μου οι οποίες έχουν τα δύο παιδιά και εμείς είμαστε οι τρελοί παππούδες», είπε στην κάμερα του Alpha ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.