Ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Μαγνησίας ευχαριστεί τους Βουλευτές για τη στήριξή τους

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας για όλους τους Βουλευτές Μαγνησίας και εκ νέου υποψηφίους, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου και με τη βοήθειά τους δόθηκαν λύσεις σε προβλήματα που ανέκυψαν αυτά τα χρόνια.

Ειδικότερα, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση ότι «η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Νομού Μαγνησίας έχουν μια αγαστή συνεργασία με όλους τους βουλευτές και εκ νέου υποψήφιους και όποτε υπήρξε ανάγκη για την επίλυση ενός θέματος, απευθύνονταν σε όλους τους βουλευτές του Νομού ανεξαρτήτως του κόμματος που εκπροσωπούν και ήταν όλοι πάντα δίπλα στο Σύλλογο Θαλασσαιμίας. Γιατί τα ζητήματα υγείας και αναπηρίας δεν έχουν χρώμα, κόμμα, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Για το λόγο αυτό ευχαριστούν τους βουλευτές Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Α. Λιούπη, κ. Χρ. Μπουκώρο, κ. Κ. Μαραβέγια και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρ.Τριαντόπουλο και τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Μεϊκόπουλο και κ. Αικ. Παπανάτσιου, καθώς με συνεχείς κοινοβουλευτικές αναφορές αλλά και προσωπικές παρεμβάσεις πρόβαλαν ζητήματα όπως: η πλήρωση οργανικών κενών σε θέσεις γιατρών στην Μ.Μ.Α. και στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου, η αντικατάσταση της κινητής μονάδας αιμοδοσίας, η ένταξη των πασχόντων στην πρώτη ομάδα εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, συνταξιοδοτικά και άλλα ζητήματα.

Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Υφυπουργό Παιδείας και εκ νέου υποψήφια βουλευτής κ. Ζ. Μακρή, για το γεύμα που παρέθεσε το βράδυ της Κυριακής 14/05/2023 στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων των Συλλόγων ΑμεΑ με την Υφυπουργό, μετά από πρόσκληση που έλαβαν από την κ. Ν. Μορφογιάννη –Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας.

Τέλος, εκφράζουν τη στήριξή τους σε όλους τους/τις υποψήφιους/ες βουλευτές του Νομού όλων των κομμάτων, και τους εύχονται καλή επιτυχία στις εκλογές».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.