Η Ελληνική Μέριμνα Βόλου διοργανώνει εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Κακοποίησης, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Park Hotel στον Βόλο με θέμα: « Υπερασπιζόμενοι την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια: Μια σύγχρονη προσέγγιση στην κακοποίηση». Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η εκδήλωση θα είναι διαδραστική ώστε οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να ρωτήσουν και να ενημερωθούν για ό,τι σχετικό τους ενδιαφέρει. Η Ελληνική Μέριμνα Βόλου θα προσφέρει καφέ και αναψυκτικά.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: Μαρία- Σοφία Βαΐτση, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, Γιώργος Ντιζές, Ταξίαρχος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Δήμητρα Δημοπούλου, Υπαστυνόμος Β’, Εκπρόσωπος του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και Ξανθίππη Ρούσση, Ψυχοθεραπεύτρια BA, MSc και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου. Το θέμα θα εισάγει η Άρτεμις Παπανδρέου, πρόεδρος της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου.
Όχι στη σιωπή, ναι στην προστασία – Διαδραστική εκδήλωση κατά της κακοποίησης στον Βόλο
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































