ΟΕΒΕΜ: Συνέχιση διαμαρτυρίας κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

«Παρά τις συνεχείς πιέσεις των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων προς την Κυβέρνηση αναφορικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τα προβλήματα που θα επιφέρει αυτό, εισπράττουμε την αδιαλλαξία του Υπουργείου Οικονομικών και της Κυβέρνησης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ
Όπως τονίζεται, «περιμέναμε από τους Αρμόδιους να σκεφτούν σοβαρά και να συζητήσουν με τα Τριτοβάθμια Συνδικαλιστικά μας Όργανα τα προβλήματα που προκύπτουν. Παρόλα αυτά συνεχίζουν στην ίδια κατεύθυνση, αδιαφορώντας για το μέλλον χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων και Επαγγελματιών.

Μετά από 15 χρόνια κρίσεων (οικονομική, υγειονομική, ενεργειακή) που έχουν φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο όριο της καταστροφής, το νομοσχέδιο βάζει ταφόπλακα σε όσες από αυτές ακόμα επιβιώνουν.
Καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών έστω και την τελευταία στιγμή να πάρει πίσω το νομοσχέδιο “έκτρωμα”, το οποίο θα είναι το κύκνειο άσμα των υγιών Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Καλούμε τους αρμόδιους να καθίσουν στο τραπέζι έστω και για μία φορά να συζητήσουν σοβαρά με τους Φορείς των Επαγγελματιών που γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση εκ των έσω. Λύσεις και προτάσεις ρεαλιστικές υπάρχουν.
Η αδιαφορία σας Κύριοι της Κυβέρνησης θα επιφέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα στην οικονομία και την κοινωνία της χώρας μας. Οι μικρές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντέξουν άλλα βάρη.
Καλούμε τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους να συμμετάσχουν στην Κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 στην Πλατεία Συντάγματος.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.