Οι 147 οδοντίατροι της Μαγνησίας ξεκίνησαν την αναζήτηση ραντεβού για εμβολιασμό

Η πλατφόρμα γι' αυτούς άνοιξε χθες, καθώς δεν εντάχθηκαν στην πρώτη φάση εμβολιασμού των υγειονομικών

“Άνοιξε” χθες η πλατφόρμα εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού για τους οδοντιάτρους και της Μαγνησίας και οι 147 επιστήμονες αναζητούν από χθες το ραντεβού τους. Οι οδοντίατροι της Μαγνησίας με επιστολές τους είχαν εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες τη δυσφορία τους, για το γεγονός ότι βρέθηκαν εκτός της πρώτης φάσης του προγράμματος εμβολιασμού που αφορούσε τους Υγειονομικούς.
Παρόλα αυτά, από χθες μπορούν κι εκείνοι να εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να προγραμματίζουν τον εμβολιασμό τους.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Τίνα Κλάρα, σε προσωπική της ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε χαρακτηριστικά :”Οι οδοντίατροι της Μαγνησίας (147 τον αριθμό), θα συνεχίσουν και σήμερα να αναζητούν τη σειρά τους για το εμβόλιο.
Διαδικασίες πολύ απλές και πολύ εύκολες για κάποιες ομάδες ,έγιναν για εμάς αιτία να παρακαλέσουμε κάθε πιθανό μεσολαβητή (!).
Δεν είχαμε την τύχη να μπούμε ούτε στη διαδικασία των υπολιπόντων εμβολίων γιατί περιμένουμε τη λίστα μας!
Είναι σίγουρο ότι θα εμβολιαστούμε κάποτε ,τι θα μας μείνει τελικά?
Ότι ένα λειτούργημα που είναι στην πρώτη βαθμίδα επικινδυνότητας ,περίμενε …τη σειρά του με υπομονή… όπως ακούμε κάθε μέρα.
Ως πρόεδρος του Ο.Σ.Μ. ευχαριστώ κάθε έναν από τους ανθρώπους, βουλευτές, μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο ,ή άλλους που ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα μας.
Μήπως όμως είναι καιρός να αλλάξουν τα πράγματα .
Έπρεπε να ζητούμε βοήθεια για κάτι που ήταν αυτονόητο?
Με την ευχή να τελειώσει το μαρτύριο κάθε συναδέλφου Οδοντιάτρου σήμερα ,συνεχίζω κι εγώ την αναζήτηση…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.