Οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας στο Μόναχο

Έντυπο από το Σύλλογο για την προώθηση του διαλόγου των νέων στην Ευρώπη "Δορυφόρος"

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο Σύλλογος για την προώθηση του διαλόγου των νέων στην Ευρώπη “ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ”, στο πλαίσιο της παρουσίασης θεμάτων της Ομογένειας στο Μόναχο που σχετίζονται με την οργάνωση ελληνικών και ελληνοβαυαρικών οργανισμών, ιδρυμάτων και συλλόγων και με τη παρουσίαση των κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών των, καθώς προέβη σε μία έντυπη και ηλεκτρονική παρουσίαση των Ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας στο Μόναχο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και υπεύθυνος της έκδοσης κ. Κωνσταντίνος Τάτσης ζήτησε από τον Μαγνησιώτη Πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Μαλαμούση, Αρχιερατικό Επιτετραμμένο για τις δημόσιες σχέσεις με τη Βαυαρική Πολιτεία, να σκιαγραφήσει την ιστορική εξέλιξη και πορεία των Ενοριών Μονάχου από την ίδρυσή τους μέχρι και σήμερα.
Ο Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης που κατάγεται από τη Μαγνησία υπηρετεί ως κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας την Ομογένεια στο Μόναχο ήδη από το 1982 και μετείχε σε μεγάλο βαθμό στην πορεία και εξέλιξη των Ενοριών. Για το λόγο αυτό κατέγραψε το γενικότερο πλαίσιο της ενιαίας προσφοράς όλων των Ενοριών, χωρἰς να συμπεριλάβει στο έντυπο το έργο εκάστης Ενορίας ξεχωριστά, για το λόγο ότι για την παρουσίαση της ζωής και διακονίας των επί μέρους Ενοριών, την αρμοδιότητα και ευθύνη έχουν οι τωρινοί προϊστάμενοι των Ενοριών.
Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την έκδοση με τις ενορίες

Kirchen-in-München_Ansicht

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.