Οι επιτυχόντες των πανελλαδικών του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Οι υποψήφιοι του ΕΠΑΛ Βελεστίνου που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις 2021:

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ιδιότητα ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΜΕΑΣ
ΖΑΛΑΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απόφοιτος 11715 12935 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Τελειόφοιτος 16820 17180 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΡΙΖΟΣ Τελειόφοιτος 11710 8990 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΦΕΡΛΕΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απόφοιτος 11930 13570 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Απόφοιτος 18795 17655 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 10 μαθητές εκ των οποίων 4 απόφοιτοι, με στόχο την πρώτη σχολή που κατά δήλωσή τους επιθυμούν. Από το ΕΠΑΛ Βελεστίνου σημειώνεται χαρακτηριστικά “Να υπενθυμίσουμε ότι οι απόφοιτοι μαθητές είχαν εισαχθεί σε Πανεπιστημιακά Τμήματα υψηλού επιπέδου και με καλή σειρά εισαγωγής, στις πανελλήνιες εξετάσεις 2020, οι οποίες όμως δεν αποτελούσαν την πρώτη τους προτίμηση.

Συγχαίρουμε όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα που δώσανε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα αποτελέσματα εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής του υπουργείου, επιπλέον όμως τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα στην είσοδο του σχολείου.

Το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου θα παραμένει ανοικτό κάθε Πέμπτη για όποιον υποψήφιο χρειάζεται βοήθεια στη συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού και όπως επίσης τις ημέρες που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.