Οι κάτοικοι του Δομοκού δεν ξεχνούν τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Μαγνησίας

Αλληλέγγυοι στους κτηνοτρόφους της Μαγνησίας που περνούν δύσκολες ώρες μετά την πρόσφατη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε και τις ζημιές που προκάλεσε σε ζωικό και φυτικό κεφάλαιο στέκονται οι κάτοικοι του Δήμου Δομοκού.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δομοκού Χαράλαμπου Λιόλιου και την στήριξη εθελοντών όπως της Λαμπρινής Σύρου και του Αντώνη Κάκκου την Κυριακή (13/8) διοργανώθηκε συγκέντρωση από τροφές όπως κριθάρι, σιτάρι και τριφύλλι για τα ζώα που διασώθηκαν από την φωτιά στην Νέα Αγχίαλο σε συνεννόηση με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βασιλική Πυργάνη- Παρασκευοπούλου.

Η ανταπόκριση των κατοίκων του Δομοκού και των γύρω χωρών στο κάλεσμα ήταν για άλλη μια φορά συγκινητική καθώς κάθε φορά που προκύπτει ανάγκη, όπως και στις φωτιές της Εύβοιας, στέκονται στο πλευρό όσων δοκιμάζονται.

Όπως είπε μάλιστα στο ilamia.gr η εθελόντρια κ. Σύρου οι κάτοικοι ανταποκρίνονται πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες ανάλογα με τις δυνατότητες τους. «Φέτος μάλιστα» όπως τόνισε «η χρονιά ήταν δύσκολη για τους αγροτοκτηνοτρόφους γιατί ο καιρός δεν βοήθησε στην παραγωγή του τριφυλλιού και η παραγωγή του ήταν μειωμένη. Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά πρόσφεραν όσο μπορούσαν”.

Αλληλέγγυοι στους κτηνοτρόφους της Μαγνησίας που περνούν  δύσκολες ώρες μετά την πρόσφατη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε και τις ζημιές που προκάλεσε σε ζωικό και φυτικό κεφάλαιο στέκονται οι κάτοικοι του Δήμου Δομοκού.

Με  πρωτοβουλία του Δημάρχου Δομοκού Χαράλαμπου Λιόλιου και την στήριξη εθελοντών όπως της Λαμπρινής Σύρου και του Αντώνη Κάκκου την Κυριακή (13/8) διοργανώθηκε συγκέντρωση από τροφές όπως κριθάρι, σιτάρι και τριφύλλι για τα ζώα που διασώθηκαν από την φωτιά στην Νέα Αγχίαλο σε συνεννόηση με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας  Βασιλική Πυργάνη-  Παρασκευοπούλου.

Η ανταπόκριση των κατοίκων του Δομοκού και των γύρω χωρών στο κάλεσμα  ήταν για άλλη μια φορά συγκινητική καθώς κάθε φορά που προκύπτει ανάγκη, όπως και στις φωτιές της Εύβοιας, στέκονται στο  πλευρό όσων δοκιμάζονται.

Όπως είπε  μάλιστα στο ilamia.gr η εθελόντρια κ. Σύρου οι κάτοικοι ανταποκρίνονται πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες ανάλογα με τις δυνατότητες τους. «Φέτος μάλιστα» όπως τόνισε «η χρονιά ήταν δύσκολη για  τους αγροτοκτηνοτρόφους γιατί ο καιρός δεν βοήθησε στην  παραγωγή του τριφυλλιού και η παραγωγή του ήταν μειωμένη. Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά πρόσφεραν όσο μπορούσαν”. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.