Οι μαγικές φωτογραφίες του Νίκου Πορτοκάλογλου από το Πήλιο-«Κι όμως…»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες μουσικούς, με σημαντική πορεία και σπουδαία τραγούδια.

Η οικογένειά του έχει ένα ονειρικό εξοχικό σπίτι στο Πήλιο που είναι και το ησυχαστήριό τους.

Κάθε φορά που ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλει να ξεφύγει από την Αθήνα και του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πηγαίνει στο Πήλιο, στο σπίτι με την υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Το σπίτι του Νίκου Πορτοκάλογλου βρίσκεται στο Μούρεσι, ένα πολύ όμορφο παραδοσιακό χωριό και ένα από τα αρχαιότερα του Πηλίου. Βρίσκεται σε απόσταση 55 περίπου χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τον Βόλο, με θέα στο Αιγαίο πέλαγος και προσφέρει στους επισκέπτες του έναν ιδανικό συνδυασμό πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Η βεράντα μέσα στη βλάστηση είναι τουλάχιστον συγκλονιστική ενώ τα έπιπλα κήπου δένουν αρμονικά με το τοπίο. Το σπίτι χαρίζει δροσιά στην οικογένεια ενώ ξεχωρίζει το πέτρινο δάπεδο. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν καρέκλες τύπου σεζλονγκ και φανταζόμαστε πως εκεί το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο αγαπημένος καλλιτέχνης το πέρασε στο καταφύγιο του στο Πήλιο, ανεβάζοντας φωτογραφίες με την…Πηλειορείτικη πανσέληνο που ελπίζουμε να τον ενέπνευσε και να μας χαρίσει ακόμη ένα υπέροχο τραγούδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.