Οι στρατηγικές μελέτες για το περιφερειακό και το τομεακό πρόγραμμα ανάπτυξης 2021-2025

Θα εγκριθούν από το Περιφερειακό Συμβούλιο αύριο Πέμπτη

Τις Στρατηγικές Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Θεσσαλίας 2021 -2025 και για το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων 2021 – 25, αναμένεται να εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας που συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στις 19.30 με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας E presence (https://www.epresence.gov.gr).

Στη συνεδρίαση θα κατατεθούν επερωτήσεις των Περιφερειακών Συμβούλων Νάνου Απόστολου και Τσιαπλέ Αναστασίου της Περιφερειακής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας», για την μη κατασκευή του αντιπλημμυρικού έργου στον Αγνώντα Σκοπέλου, της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Θεσσαλία και της παράταξης «Πρωτοβουλία» για τα σήματα εμπορίας αγροτικών προϊόντων.

Επίσης αναμένεται να εγκριθούν ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2020 και οι αθλητικές εκδηλώσεις για το έτος 2021 των Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων.

Τέλος, το σώμα θα αποφανθεί με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για τη λειτουργία του υφιστάμενου ξενοδοχείου δυναμικότητας 67 κλινών, κατηγορίας 4*, , στη θέση “Στάφυλος” του Δήμου Σκοπέλου, των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.