Όλη η πόλη μια αγκαλιά για την «ΠΙΣΤΗ»

Όλη η πόλη μια αγκαλιά σκέπασε με πούπουλα αγάπης, όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν –με αφορμή τη γιορτή της μητέρας- για τη μάνα και τα παιδιά της ΠΙΣΤΗΣ .Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το «Ρόφημα Αγάπης» για την ΠΙΣΤΗ ένα αρωματικό τσάι , ψωμάκια με βότανα που προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη από την πρόεδρο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.(Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) Όλγας Αντωνίου στις μανούλες της Α΄ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 με παράλληλη παρουσίαση του έργου της ΠΙΣΤΗΣ. Οι μικροί μαθητές μας δίδαξαν την αγάπη. Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 διοργανώθηκε για 5η φορά και με ιδιαίτερη επιτυχία η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ της ακαδημίας BC Volos (Αφοί Καρακατσούνη) στην παραλία του Βόλου με βραβεύσεις παιδιών και ενημέρωση για την ΠΙΣΤΗ . Τη Δευτέρα 15 Μαΐου2017 Δευτέρα έγινε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Χάρη Παπασάββα ¨ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» (αφιερωμένο στην ΠΙΣΤΗ) στο Μεταξουργείο με παρουσίαση του έργου του συλλόγου και με την ευγενική συνδρομή των Σπύρου Μακρυγιάννη, Διονύση Λεϊμονή, Δήμητρας Κυρατσούδη, Ευρυδίκης Βεργή, Τέλη Κατσιούλα με τη σχολή του Telis Tango, Δέσποινας Ιωαννίδου και Κάτιας Κοσμά .
Μαζί μας και η Κουζίνα Αλληλεγγύης καθώς και η κ .Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο λογοτέχνης –ποιητής Χάρης Παπασάββας που έχει προσφέρει και τα έσοδα στην ΠΙΣΤΗ.

Στις 16 Μαΐου2017 στο 3ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κάρλας ΄Καναλίων παρουσιάσαμε στα παιδιά ένα ανέκδοτο παραμύθι ( Ο ..ποντικός και..το ποντίκι ( του υπολογιστή)..έναν απολαυστικό διάλογο με τελική ανάλυση του ρόλου της μάνας της κ. Ζαχαριάδου Ελένης) με παράλληλη ενημέρωση για την ΠΙΣΤΗ. Εκεί οι μικροί μαθητές σκάρωσαν και τον τίτλο …Ο… καναλοποντικός (από τα Κανάλια) και ο Ιντερνοποντικός (τι σου είναι τα παιδιά) με τη βοήθεια των εκλεκτών εκπαιδευτικών του σχολείου. Τους ευχαριστούμε πολύ και στις 17 Μαΐου 2017 ημέρα Τετάρτη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα , με τη συνδρομή της χορωδίας Δημητριάς και με την ένθερμη υποστήριξη του Διευθυντή κ. Γούκου έγινε βιντεοπροβολή του έργου της ΠΙΣΤΗΣ. Ένα ρόφημα αγάπης στην αρχή, μουσική αγάπης για το τέλος ..Ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ.

Για την ΠΙΣΤΗ
Ελένη Ζαχαριάδου

pisti 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.