Ολλανδή blogger στην Αλόννησο για ανάδειξη των οικογενειακών διακοπών

Με στόχο την ανάδειξη εξειδικευμένων μορφών Τουρισμού, διασφαλίστηκε η επίσκεψη της έγκριτης Ολλανδής blogger, Linda Johanna Maria de Jong στην Αλόννησο το χρονικό διάστημα 19-26/5, στο πλαίσιο της πρωτοποριακής δράσης του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς» για την μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς, TOs και αεροπορικές εταιρίες.

H κυρία de Jong, η οποία διαχειρίζεται το δημοφιλές blog http://www.happymoms.nl/ , με 25.000 μοναδικούς επισκέπτες σε μηνιαία βάση, γνωρίζει ευρεία αποδοχή από οικογένειες, μητέρες με παιδιά και ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα για δραστηριότητες. Στη διάρκεια της πολυήμερης παραμονής στο νησί, η δημοφιλής blogger περιηγήθηκε σε γραφικά χωριά, συμμετείχε σε δραστηριότητες όπως πεζοπορία, γεύτηκε την τοπική κουζίνα και ανακάλυψε τις εξωτικές παραλίες του νησιού, προκειμένου να αποκαλύψει στο αφοσιωμένο κοινό της, την «ιδανική συνταγή οικογενειακών διακοπών» στο νησί με το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου.

Η δράση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, σε συνεργασία με το Δήμο Αλοννήσου και με την στήριξη της εταιρίας Τουριστικού Consulting Re:Make. “Η επίσκεψη της κας de Jong σηματοδοτεί μία σειρά στοχευμένων δημοσιογραφικών επισκέψεων που θα οργανώσει ο Δήμος καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με στόχο την ανάδειξη των ειδικών μορφών Τουρισμού σε blogs και ΜΜΕ υψηλής επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας”, δήλωσε ο δήμαρχος Αλοννήσου, κ Πέτρος Βαφίνης, μετά την ολοκλήρωση της δράσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.