Ολοκληρώνονται σήμερα οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους στα ΓΕΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν το Σάββατο σε μαθήματα κατεύθυνσης

Ολοκληρώνονται σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και της Μαγνησίας. Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στο μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, και της Οικονομίας για την Ομάδα Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Στο μεταξύ το  Σάββατο 19 Ιουνίου 2021, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα τρία εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα:

α) ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

β) ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ

γ) ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΑΟΘ) και

δ) ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Οι υποψήφιοι, όπως αναφέρει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ήταν στον αριθμό 356. Απ’ αυτούς εξετάστηκαν 290 και απουσίασαν 66 με ποσοστό συμμετοχής  81,5%, ενώ οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά χωρίς να σημειωθούν προβλήματα.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των υποψηφίων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι η Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.