Όπλο που είχε χαθεί και μαχαίρι στο σπίτι του 30χρονου με την ηρωίνη στον Αλμυρό

Ήταν μαζί με τον 28χρονο που πέθανε σε ταβέρνα χθες το βράδυ

Τις δύο υποθέσεις ενός άνδρα 30 χρονών που βρέθηκε αναίσθητος σε αυτοκίνητο στην ΠΑΘΕ τα ξημερώματα και του 28χρονου που πέθανε ξαφνικά σήμερα το πρωί, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Αλμυρό, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν οι αρχές.
Ο 30χρονος, με καταγωγή από χωριό του Αλμυρού εντοπίστηκε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη διασταύρωση προς Βρύναινα. Στο αυτοκίνητο που βρισκόταν βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 2 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κακουργηματικές πράξεις.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού και της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το 2012, ένα μαχαίρι μήκους 28 εκ. και τρία φυσίγγια πολεμικού όπλου.

Ήταν παρέα σε ταβέρνα
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, ο 30χρονος, φέρεται να βρίσκονταν χθες βράδυ, μαζί με έναν 40χρονο και τον άτυχο 28χρονο που εξέπνευσε αιφνιδίως σήμερα το πρωί στον Αλμυρό, σε ταβέρνα.
Όταν ο 40χρονος άνδρας αποχώρησε, ο 28χρονος φέρεται να μετέφερε τον 30χρονο με το αυτοκίνητό του στο σημείο που το είχε σταθμεύσει (και βρέθηκε τα ξημερώματα ημιλιπόθυμος) και στη συνέχεια αποχώρησε, πιθανόν για το σπίτι του, όπου σήμερα το πρωί τον βρήκε η μητέρα του χωρίς αισθήσεις και στη συνέχεια φέρεται να εξέπνευσε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε, παρά τις προσπαθειες των γιατρών.
Για τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορονοϊό στη σορό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.