«Όταν η Λογοτεχνία συναντά την Μουσική»: Με επιτυχία η έναρξη της πολιτιστικής ενότητας του Δήμου Σκοπέλου

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνάντηση της νέας πολιτιστικής ενότητας του Δήμου Σκοπέλου, βραδιές Λογοτεχνίας, βραδιές με συζήτηση και ιδιαίτερες απόψεις.

Ήταν μια συνεργασία του Δήμου Σκοπέλου με τις εκδόσεις ΟΞΥ, ένα μικρό αφιέρωμα στο «Βρώμικο Ψωμί» του Σαββόπουλου μέσα από τα μάτια του συγγραφέα Χριστόφορου Κάσδαγλη και στο « Μεγάλο Ερωτικό» του Χατζιδάκι από την οπτική του συγγραφέα Αλέξη Βάκη,  σειρά βιβλίων ‘’33 ⅓’’.

Ο χώρος που επιλέχθηκε, το Café Bar Bardon,  ταίριαζε απόλυτα στο όλο εγχείρημα , η φωτιά στο τζάκι, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, η ζεστή σοκολάτα, η όμορφη παρουσίαση των βιβλίων, οι συζητήσεις, τα τραγούδια έδιναν μια γλυκιά αίσθηση, ένα ταξίδι στο τότε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης ο οποίος προλόγισε, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άγγελος Ξηντάρης και Σκοπελίτες που απόλαυσαν την βραδιά.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον συγγραφέα κ. Χριστόφορο Κάσδαγλη ο οποίος έκανε την παρουσίαση των δύο βιβλίων, τον  κ. Ισίδωρο Φαμελιάρη συντονιστή της βραδιάς, την κ.  Όλγα Μιχελή και κ. Λία Πέγιου ομιλήτριες του πάνελ, τους μουσικούς καλλιτέχνες κ. Ιωάννα Μαρούλη (πιάνο) και  κ. Ευάγγελο Καραμήντζα (κιθάρα) και τα παιδιά που τραγούδησαν με τις ωραίες φωνές τους Ανδρομάχη Α. Σπύρου και Δημήτρη Παχή (φωνή).

Ευχαριστούν ακόμη  το Café Bar Bardon για την παραχώρηση του χώρου και το βιβλιοπωλείο Χωχαρούπα για τη συμμετοχή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.