Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Στο 80% η συμμετοχή των υποψηφίων της Μαγνησίας

φωτογραφία αρχείου

Διεξήχθησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα τέσσερα εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 65. Από αυτούς εξετάστηκαν 52 και απουσίασαν 16 με ποσοστό συμμετοχής 80 %. Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι το Σάββατο 11-06-2022. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα της Υγιεινής, του Προγραμματισμού Υπολογιστών, των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και των Στοιχείων Μηχανών .

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων ολοκληρώνονται την Παρασκευή 10 Ιουνίου με το μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.