Πανελλαδικές: Στο 74,51% η συμμετοχή των υποψηφίων των ΕΠΑΛ της Μαγνησίας

Συνεχίστηκαν και σήμερα,  Πέμπτη 13 Ιουνίου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων στα τέσσερα εξεταστικά κέντρα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στα μαθήματα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα II και Ναυτικές Μηχανές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης, οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 102. Από αυτούς εξετάστηκαν 76 και απουσίασαν 26 με ποσοστό συμμετοχής  74,51 %, ενώ τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι αύριο,  Παρασκευή 14 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα.

Το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών 2024 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα εξεταστεί την Τρίτη 18 Ιουνίου στα εξεταστικά κέντρα του Βόλου (1ο ΓΕΛ Βόλου, 3ο ΓΕΛ Βόλου και 5ο ΓΕΛ Βόλου). Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και πληροφορίες για το ακριβές εξεταστικό κέντρο και τις ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο  ΓΕΛ φοίτησής τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.